6 вида Multi Coins Acceptro с таймер Board Coin Selector Operated Time Control for Water Pump,Washing Caffe Machine

64.35лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: аркаден таймер, до бога, играчка с колышком отгоре, delonghi, зърно машина за кафе, кафе машина, метална горна играчка, mint таймер, налягане в процеждаща, Тласкач Монети.

6 вида Multi Coins Acceptro с таймер Board Coin Selector Operated Time Control for Water Pump,Washing Caffe Machine

За нас

Ние сме една фабрика игрови аксесоари,разположена в района на Panyu,град Гуанджоу,провинция Гуандун, Китай.Ако сте запознати с тази област,вие трябва да знаете колко големи са нашите продукти.Ние имаме бяла дъска PC продукт,видео игра,Мулти игра,Мулти патрон,автомат,машина за пинбол,детски атракции,шкаф ABS достъпен за монитор 21"-25", тежък шкаф stell за монитор 25"-29" с жак Джамма и някои резервни части,до бога на монета,върху,кнюппель,ETK.

Плащане

Ние приемаме Alipay на тази платформа.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор Набирателни.Западното съединение,ТТ и т.н.

Данък

Нашата цена не включва никакви данъци върху вноса се дължи на факта, че различните страни имат различни политики за данък върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.

Доставка

100% от продуктите deliverd изпробван преди да превозва QC.Искаме информация в рамките на 1-5 работни дни след като вашата обезщетението ще се извърши.

Ние не гарантираме срока за доставка на всички международни пратки, поради разликите във времето на потребителски почистване в отделните страни,което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.Срок за доставка на сингапур адрес е на 15 - 80 дни.В някои страни, като Русия и Бразилия, това може да отнеме повече време.

не сте получили стоката си в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Моля, посъветвайте се с нас, за да се удължи срока на доставка вместо да се правят на спор.

Ако не можете да получите вашите елементи В време, моля свържете се с нас на първо място, ние ще отговорим на вашата поща в рамките на 24 часа е нормално.Понякога ние може да имаме малко закъснение поради уикенда или празнични дни(местно време).Ако не можете да получите вашата електронна поща, след 48 часа,моля, проверете вас спам или се свържете ние с друг адрес на емайла.Много ви благодаря.

Забележка

Поради различни монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента,моля разберете това.Благодарим ви!

търговска марка Палачинка
Тип Тласкач Монети
Номер На Модела Т0003
Възраст >8 години

Свързани продукти