304 Хладилник От Неръждаема Стомана За Хранително-Вкусовата Контейнер Bento Кутия За Съхранение На Кухненските Обяд Организатор Хладилник Аксесоари Организатор

30.23лв.

-35%

46.51лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: bento скоростна японски стил, организатор на студено в хладилника, контейнер за насипни товари, съхранение на храни, Хилт, контейнер за съхранение на стоки в кухнята, за съхранение на продукти, хранителни стоки, старинните предмети кичен, чиния за рендета джинджифил, обяд в кутия bento.

Препоръка На Продавача

1. Тази храна контейнерът е изработен от неръждаема стомана 304 с пластмасов капак.Смогите да бъдат използвани в плитае индукция, судомойке, стерилизаторе, печка и хладилник.Но само не и за микровълнови фурни.

2. сравненный с други материали, неръждаема стомана 304 прочне, светла и лесна за почистване.Много подходящо за съхраняване на храна в хладилника или навън.

Безплатно Връщане

Ако сте в следните държави, можете да се насладите на безплатен връщане:

САЩ,Канада,Австралия,Великобритания,Франция,Германия,Испания,Русия,Бразилия,Израел,Корея,Саудитска Арабия,Обединените Арабски Емирства,Полша,Холандия,Италия

1.Можете да върне стоката по някаква причина за един от нашите местни складове, ако той не се използва, не са измити и се намира в първоначалното им състояние – в комплект с оригинална опаковка, бирками и т.н.

2. Не забравяйте да изберете "лек локален възвръщаемост" като причина за връщане.

3.след получаване ние ще обработим вашето искане за възстановяване на средства в рамките на 3 работни дни.

4. подробности ще бъдат обработени на местния склад, а не изпратени обратно в Китай.

Стил Модерен
Произход CN(произход)
Материал неръждаема стомана

Свързани продукти