Пясъци SDCZ33 USB Flash Drive Disk 32G 64G 16GB, 8GB USB 2.0 Pen Drive Pendrive USB2. 0 Memory Stick USB устройство за съхранение на данни, U диск

8.42лв.

-30%

12.03лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: по-силно с теб, gps honda city, Сандиск, вид диск san c, USB устройство unicorn, флаш лексар, вансенда, охлаждаща течност suzuki, USB устройство canon, свредел за метал.

Забележка за доставка (моля, прочетете преди да поръчате): стойност е по-малко от 5$ вид транспорт= China Post обикновен малък пакет плюс 1.безплатен начин на доставка тръгва с номер за проследяване може да се проследи само преди заминаването си от Китай. 2. времето за доставка до нормалното, много страни от 15 до 45 работни дни (Русия и Бразилия от 30 до 60 работни дни) 3. Ако вашето време да потвърдите идва,и все още не получава стоки,моля свържете се с нас, за да разшири дата на доставка. 4. обаче, моля, доверете ни се.Можете да получите пакет навреме. 5. Ако данните не са получени в продължение на 60 дни,ние ще бъдем на 100% възстановяване 6. моля,не отваряйте спор в рамките на 60 дни, Благодаря ви за любезното съдействие. 7. Когато правите поръчка,това означава, че сте съгласни с изложените по-горе инструкции.Благодарим ви.

Стъпки за проверка на капацитета и скоростта на работа на карта с памет (1).Моля, използвайте качествени четец на карти USB 3.0 за проверка на всички карти с памет с помощта на H2testw на КОМПЮТЪРА.Реална карта с памет трябва да мине H2testw без грешки. (2).Моля, не използвайте евтин четец на карти за тестване на карти Micro SD скорост на Micro SD карта ще бъде намален низкокачественным четец на media reader. (3).Скорост на Micro SD карта памет зависи от четец-четец и избрания от вас капацитет, порт USB и т.н. Ниско качество на устройството ще бъде на 100% забави скоростта на карти,1 MB=1000 KB.

Индивидуални подаръци могат да бъдат със съмнително качество, защото това е подарък, така че ние не твърдим, връщане на парите, но ние можем да ви компенсира отново при следващата покупка

Нисък профил малък размер

Options капацитет до 64GB компактна и преносима конструкция, размер на монета, с капак, подходящи за лична носи, подходящ за аудио колата.

Options капацитет до 64GB

SanDisk Extreme USB 2.0 flash drive е с капацитет до 64 GB, като може напълно да отговарят на съхранение и прехвърляне на огромни видео клипове, снимки с висока разделителна способност и песни.

Действащото до разнообразие на уреди

Тя поддържа колата УСБ,компютър, TV и друг играч свързване интерфейс УСБ2.0.Включва софтуер Safec trade Софтуер SanDisk Safe TM security software, просто плъзнете файл в сейф, файлът ще получи защита с парола.Вашата поверителност остава в безопасност, дори ако вашето USB устройство липсва.Първо, стартирайте диск U, както е показано във файла, ако на диска U няма на този файл, можете да посетите официалния сайт за сваляне .След това изберете желания от вас език и въведете паролата на първия дадено стъпка .

Описание:

Да се съхранява на любимите си файлове със себе си на малък и много преносим USB памет Cruder Fit.Това е толкова просто, колкото може да бъде, всичко на флаш-памет на SanDisk, направени, за да я държи в джоба си.Съхранява вашите данни в безопасност, далеч от любопитни очи с помощта на включения софтуер SanDisk Secure Access.Когато вашите бизнес данни са от значение, можете да се доверите на SanDisk.

Номер На Модела SDCZ33
Работна Температура От 0°C до 45°C
Тегло На Продукта 44g
Вид На Продукта Флаш-Диск
Обемът на 8GB/16GB/32GB/64GB
Пакет ДА
Размери 0,26 x 0,69 x 0,50 инча (17,5 mm x 12.7 mm x 6,6 mm)
Материал Пластмаса
Вид На Интерфейса USB 2.0
Тип 100% Оригинален Автентичен Пясъци
Статус На Продукта Склад
Криптиране No
Температура на съхранение От -10°C до 70°C
търговска марка Сандиск
Стил дръжка
Гаранция Гаранция 5 Години
Време за излизане на пазара Май-13

Свързани продукти