Невероятни Магически куб ILS Madhedz 2x2x2 Cube Crazy Ball Horm дъх луд череп, мозък Мумия Карни челюст Карни Red devil Хелоуин играчки

19.46лв.

-36%

30.88лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: мозъка на човек, шавам, декор на черепа, упражнение челюст, bearr забавни играчки, цената на кубчета, пъзел, куб на Рубик, дяволска риза, Рубик.

USD 14.28 / нещо /лот 1 USD 9.25 / нещо /лот 1 USD 9.25 / нещо /лот 1 USD 9.25 / нещо /лот 1

[ILS Madhez Crazy Ball Cube&Carni Amazin Cube]

Скъпи приятели,добре дошли в нашия магазин!

Ние имаме широка гама от магически кубчета,ние много ценим вашите съвети!

Ако имате някакви въпроси относно цени и продукти,моля не се колебайте да се свържете с нас!

Ако ви харесва този артикул, моля ,добавете го към вашия списък с желания, може би ще се намери някакъв изненада!

PS:ние имаме много резерви,ако имате нужда от търговия на Едро,моля свържете се с нас за получаване на допълнителни отстъпки.

За да бъдат фенове ,можете да се насладите по-голяма отстъпка!

Технически характеристики:

Заглавие: ILS Madhedz Cray Топка Cube

N. Weight.: 110 гр G. Weight.: 171g

Размер: 90x90x90mm

Версия: Луд Горм,Луд Дъх,Луд Череп ,Луд Мозък,Луда Мама

Материал: Пластмаса

Опаковка:цветна кутия

Технически характеристики:

Заглавие: Carni Amazing Cube

Тегло: 57 г

Размер: 48x57x49 мм

Версия: Carni Red Devil,Carni Jaw

Материал: Пластмаса

Опаковка:цветна кутия

Описание на стоките ще бъдат публикувани тук.Можете да използвате HTML, ако искате.Вида на шрифта, стила и цвета на предварително определени, но могат да бъдат презаписани в прозореца описание на елемента.Описание на елементи могат да бъдат толкова дълги, колкото желаете, тъй като размерът на шаблони ще отговаря на дължината на вашите описания.

Вашите плащането ще бъде поставен тук.Можете да създадете един дял на плащане, като част от информацията за доставчика на страницата с данни за доставчика на раздела профили.След създаването на информация за продавача може да го избере за включване в списъка на страница Листер в близост до с избрания от вас шаблон.Ако не разполагате с платежни данни, този дял ще бъде изтрит от шаблона.

Вашите данни за доставка ще бъдат включени тук.Можете да създадете един дял за доставка, като част от информацията за доставчика на страницата с данни за доставчика на раздела профили.След създаването на информация за продавача може да го избере за включване в списъка на страница Листер в близост до с избрания от вас шаблон.Ако не разполагате с информация за доставката, в този раздел ще бъде изтрит от шаблона.

Вашите условия на продажба ще бъдат включени тук.Можете да създадете един дял условията на продажба като част от информацията за доставчика на страницата с данни за доставчика на раздела профили.След създаването на информация за продавача може да го избере за включване в списъка на страница Листер в близост до с избрания от вас шаблон.Ако не разполагате с условията на продажба, този дял ще бъде изтрит от шаблона.

Вашата информация вашата информация, за нас ще бъде поставена тук.Можете да създадете точка за нас, като част от информацията за доставчика на страницата с данни за доставчика на раздела профили.След създаването на информация за продавача може да го избере за включване в списъка на страница Листер в близост до с избрания от вас шаблон.Ако не разполагате с никаква информация за нас, този дял ще бъде изтрит от шаблона.

Произход CN(произход)
Възрастова Група 12-15 години
номер за поръчка Магически куб странна форма
Предупреждение Избягвайте Поглъщането На
Документ CE
Тип Куб Пъзел
Материал Пластмаса
Номер На Модела ILS9975

Свързани продукти