Подводен детектор за метал водоустойчив Handhold Pinpointer импулс на технологията точно посоката на 30 м търсене на съкровища злато разкопки

135.71лв.

-18%

165.51лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: детектор подземен, метал детектор, md4060, детектор на злато, Метал детектор 6350 md, търсещия злато, altın, метал детектор, детектор за вода, Метал детектори tx 850.

100% чисто нов и високо качество

Характеристики:

Въвеждане на гасител на изходните: адванс процесор управление на микро-верига с точна има и силен противоинтерференционным.

Дизайн на сондата: компактна дискова конструкция осигурява висока чувствителност и преносимост.

Светъл аларма: с помощта на вибрациите и бели сигнали за тревога, осветление Led, това е идеалният инструмент за водолази или плажове.

Водоустойчива конструкция: уникална водоустойчива конструкция уплътнение позволява да се използват около 30 метра под вода или под вода.

Автоматично регулиране: напълно интелигентна технология за превключване с безпроблемна стыковкой, можете да управлявате включването и изключването на захранването, без никакви действия за регулиране.

Технология на вибрациите: с уникален резонанс на честота, може да се използва във всяка шумна среда или под вода-на 30 метра.

Разстояние цел: предварителна технология за обработка на сигнала означава, че когато честотата на вибрациите увеличава, по-близо до целта за откриване.

Технология уплътнения: конструкция уплътнение на сгъстяване на въздуха позволява лесно да инсталирате батерията без никакви инструменти.

Индикатор за ниско ниво на зареждане на батерията: когато батерията е изтощена и трябва да се смени, сензор ще ви напомня за необходимостта от своевременна смяна на батерията.

Спецификация:

Материал: ABS

Размер: 46 x 10 x 10 cm/18.11 x 3.94 x 3.94 инча

Цвят: както е показано на фигура

Брой: 1 Бр.

Инсталиране На Батерията :

1. завъртете обратно на часовниковата стрелка, за да отворите печат на отделението за батерията.

2. поставете батерията 1 9V (не е включена в комплекта).

3. завъртете по посока на часовниковата стрелка, докато ръка не ще се забави, за да се гарантира водонепроницаемое печат.

Съвет: преди да се гмурнат машини във водата, уверете се ,че уплътнението на отделението за батерията сигурно се въплъщава.

Забележка:

Моля, позволете 0-1 см грешка се дължи на ръчно измерване.pls, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложите цена.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.Благодарим ви!

Пакетът включва:

1 x метал детектор

1 X потребителят Мануел

Аксесоари за diy ЕЛЕКТРИЧЕСКИ
Документ НЯМА
търговска марка Шаньвэнь
Произход CN(произход)

Свързани продукти