Избелване На Зъбите Дръжка За Почистване На Серум За Премахване На Петна От Зъбната Плака Стоматологични Инструменти Избели Зъбите Хигиена На Устната Кухина Продукти За Избелване На Зъбите Дръжка Паста За Зъби

5.14лв.

-35%

8.01лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: избелване на зъби, зъбните матрица, зъбите ланбены, стоматологичен инструмент, стоматологичен рентген, маска ланбена, средство за премахване на зъбната плака, стоматологични инструменти стоматолозите, мультяшная четка за зъби, Комплект за баня от 3 части.

Избелване На Зъбите Дръжка Чистящая Серум За Премахване На Петна От Зъбната Плака Стоматологични Инструменти Избели Зъбите Хигиена На Устната Кухина Продукти За Избелване На Зъбите Дръжка Паста За Зъби

Нето тегло:0,17 течни унции/5 мл

Характеристики На Продукта:

По-ефективно премахва петна,образувани в резултат на пушене и пиене на чай или кафе, напълно избелва жълти зъби и помита зъбната плака.Мързелив дизайн на четка за зъби,лесно преносими.Избършете го внимателно, така че вашите зъби блестяха отбеливающе ярко.

Начин На Използване:

1.след почистване на зъбите, избършете повърхността на зъбите и махнете капачката. Завъртете края на молива по посока на часовниковата стрелка.

2. въртете, докато гел не достигне върха на четката;

3. използвайте четка, за да положат dentifrice равномерно до повърхности на горната и долната челюст.Нанесете слой с дебелина около 1 мм.

4. задръжте за 10-20 минути и изплакнете с чиста вода.

Препоръчително е да го използвате за повече от 1 седмица, за да се постигне най-добрите резултати.

Номер На Модела Избелване на зъбите с четка за зъби
търговска марка ЛАНБЕНА
Тип Елемент Избелване На Зъби
НЕТО ТЕГЛО 5 мл
Размер Moderate
Функция бял зъб,за премахване на петна от зъбната плака
Съставка Билков
Произход CN(произход)
Съставка 1 белия зъб
Името На Елемент Избелване На Зъбите Грижи За Устната Кухина
Ефект Премахване На Петна По Зъбите Облекчи Жълт Зъб
Подходящ за възраст Възрастен

Свързани продукти