безплатна доставка LCD дисплей 7" инча за Digma hit 3G ht7070mg Tablet TFT 40pin Screen Digital Matrix Replacement Panel

24.38лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: връх на екрана, екран пиксел 4а, 7-инчов сензорен екран, 4-цифрен дисплей, дисплей xiaomi mi9 se, dell e5520, дисплей rgb, 525 usb, LCD дисплей червен, anycubic photon mono x 4k.

Описание:

* Съвместим с: ht7070mg

* Размер: 7.0 инча

* 100% тест преди да превозва

Предупреждение:

*Ръководство за инсталиране не е включено в комплекта на доставката, ние не носим отговорност за всякакви щети, причинени от инсталирането на този аксесоар,моля, уверете се, че знаете как да го инсталирате, преди да закупят, Благодаря ви за вашето добро разбиране!

*Ние просто можем да гарантираме, че този, който сте получили, ще бъде съвместима с вашия таблета,

*Моля, не купувайте, ако не приемате съвместим цифров преобразувател със сензорен екран, клас А+ с различни номера на гъвкави кабели, тъй като нашето име/описание/снимка на състоянието не се предлагат на пазара, благодаря!

1.всеки екран тествани преди да превозва & 100% работи;коригирайте/замяна на старите, разбити, треснутый,за спасяване на един осъдителен екран. 2.след получаване на стоката не рвите филм, не наклеивайте лепило на гърба, първо проверете дали на машината, извадете стария екрана, поставете нов екран и вижте, нормално ли е чувствителността.Моля, не забравяйте първо да пробвате машина.Уверете се, че качеството е в ред.Инсталиране again.it лесно ли е изгаряне на дънната платка и на екрана, ние не носим отговорност. 3.преди тест за свързване на хранене трябва да бъде забранен ,защото в противен случай лесно ще изгори дънната платка и на екрана.Ако това не стане, ние няма да бъдем отговорни.

Детайл на продукта:

опаковка:

Свързани продукти