автоматична макара съединител компресор ac адаптер за Mercedes-BENZ/ 10pa15c/10pa17c/10pa20c 12v

14.63лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: компресор ac mercedes, спирачка на porsche, змеевиковый компресор, Компресор 10pa15c, бърза връзка откачите, медни части на компресора, резервни части за компресори toyota, макара климатик, компресор ac, най-евтините части на компресора.

Автоматично компрессорные намотка за променлив ток (също лагер, ролка, ступица в съответствие с вашите изисквания) за всички компресори, които ние предлагаме, са на разположение.

За всяко разследване, pls, ние ще се свържем.Разумна цена и бърза доставка!

Макара лапите на резервни части за компресори за Mercedes-BENZ / Denso 10pa15c / 10pa17c / 10pa20c 12V

Спецификация:

Номер на модел: INTL-CC042

Приложение: за 10pa15c / 10pa17c / 10pa20c / Mercedes-BENZ

Волта: 12v

Размери: A=96.4 mm B=61.6 mm C=40 mm D=27.6 mm

Смогите да се използва за дъното на кораба:

за сонда съединител компресор ac Denso 10pa15c автоматично

за сонда съединител на компресора на климатика 10pa17c

за сонда съединител на компресора въздух 10pa20c

за намотки на съединителя двигателят на Mercedes-Benz

Опаковане И Доставка:

Основните изисквания при обслужване на климатични системи:

1, батерията или филтър-изсушител винаги трябва да се замени при откриването на климатичната система.За да гарантира купувачът трябва да представи доказателства за подмяна на приемник / сушилни.В някои автомобили за изсушаване привързана към конденсатору така си и трябва да се замени

2. Система за кондициониране на въздуха трябва да са чисти и без остатъци и замърсители.В повечето случаи компоненти могат да се изплаква, но в някои случаи може да се наложи смяна на кондензатор или друг елемент.

3. Диафрагменная тръба трябва да бъде подменена; разширителния вентил трябва да бъде тестван и заменен в случай на замърсяване или дефект.

4. необходимо да се използва точното количество и вид на масло.Моля, обърнете се за информация към производителя на ОЕ.

5. преди да попълните хладилен агент трябва да предостави пълен вакуум в продължение на не по-малко от 45 минути.При влажен климат, или в студените дни това време трябва да се увеличи, за ефективно отстраняване на въздуха и да се изпари влагата.

6. Диафрагменная тръба, ако тя има, винаги трябва да се смени, а разширителен клапан, ако има такъв, трябва да бъде поне тествани за коректност на работа, ако той не е заменен

7. като граница за доставка на въздух, слагаме малко масло, преди да изпрати, така че, когато получавате на компресора, моля, изсипете всичко компрессорное масло и вмените оригинално масло R134A.

Приятелска Оферта:

Ако трябва да купуват други продукти, моля използвайте бутона "Добави в кошницата", защото при покупката на няколко стоки, на обща отстъпка за пощенски разходи ще ви спести много разходи!

Условия на плащане: ние приемаме Набирателни, т/Т, Western Union, Paypal, L/C

Информация на клиента за доставка: моля, посочете вашето име, точен адрес за доставка, пощенски код, телефонен номер или номер на мобилен телефон, адрес на електронна поща, особено дайте ни от вашето точното име на града .

Напомняне за отдалечена зона: трябва да плащат допълнително $ 30, ако вашият адрес на е собственост на отдалечена зона на уеб сайта на DHL. (оставим ви съобщение, ако адресът ви се намира в отдалечен район, може да промените адреса на центъра на града или анулира поръчката)

Вид На Компресора за сонда, климатик Denso 10pa15c/10pa17c/10pa20c
Марка на автомобила За Mercedes-Benz
Тегло Деталя 1kg
Широчина На Продукта 10cm
Дължина На Продукта 10cm
Сертифициране На Входящи Тестове ISO9001
търговска марка INTL AC PARTS
Името На Модела INTL-CC042
Тип Елемент Монтаж на климатик
Вид На Материала Алуминий
Височина На Продукта 10cm

Свързани продукти