YUNPICAR 25 W 50 W 6 ома led заредете резистори за мигач светлина-да се определи led лампи Fast Hyper Flash Turn Signal Blink код за грешка 2 бр.

7.70лв.

-5%

8.11лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: резистор usb, стартирането на led модул, 50 W 6 ома, медна тел, Резистор 50 вата, 220 Ома, led товарните резистор, метална кутия резистори, за led резистора, заредете резистори led.

♪ Решение за "електрически крушки от сигнала" / "съобщение за грешка да задава въпроси към obc" след инсталирането на SMD LED крушки.Решение за бързо мигане мигач след инсталиране на led крушки. * Той може да работи на всяко превозно средство и може да бъде свързан към лампочкам насоки на завоя или номер марки, за да се симулира натоварването на обикновените лампи с нажежаема жичка (натоварване 2 Ампер). * Контрол на ток - този резистор с мощност 50 Вата 6 ома ще контролира ток в електрическите вериги и се поставя на определено количество съпротива в своите led светлини, за да те функционират правилно. ♪ Инсталацията е проста.Точно свържете се отнесе с предвидени кранове съединения ♪ внимание - резистор натоварване получава много гореща при работа, моля се определя на повърхността на метала.Не поставяйте върху пластмасова повърхност, маркуч или светеща повърхност, за да се избегне топене.Един резистор натоварване е необходим за една лампа мигач или една лампа регистрационен номер.

Характеристика

-- 100% чисто Нов, никога не се използва

-- Той премахва съобщение за грешка на таблото и предотвратява появата на блясък и ефекта на светлинни светлинен ефект и работи за много системи, DRL (дневни светлини).

-- Е направен от високоефективни медни кабели

-- Висококачествени материали за максимална трайност и производителност

-- Този предмет е предназначен за един набор от резистори (2 бр).Този набор от стойността на резистора може да се използва както за скрити, така и за топки на Сид.

Гаранция

1-годишна ограничена гаранция от датата на покупката.Гаранцията не покрива повреда от водата щети,

пожар, природни бедствия, злоупотреба, злоупотреба, промяна, неправилно инсталиране, или всяко изменение на деталю.

Предупреждение-

Резистор товар ще е много горещо, моля инсталира ги на площ от метал или гореща заселена област, за да се предотврати повреда на кораба

Материал На Ядрото медна тел
Напрежение На Тока(В) 12
Жично Материал PVC
търговска марка ЮНПИКАР

Свързани продукти