1724 Русия монети лъжици

5.12лв.

-29%

7.31лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: тениска Русия, Кленовая кожа, руската риза, 4-Щифта двигател, изработена по поръчка лъжица, очарованието на пари, Гума 10х2 инча, Сребърна монета 1804 г., innosilicon миньор, пуф.

Доставка

1. детайлите ще бъдат изпратени в рамките на 1-3 работни дни, след като ние ще потвърдим си плащат.

2. моля, да ми кажете вашия настоящ адрес, след заплащане в рамките на 1-2 дни; в противен случай ние ще изпратим на вашия продукт въз основа на адреса на депозиране, така че се уверете, че той е правилния.

3. Преди да поръчате, моля, свържете се с нас, за да потвърдите вашия предпочитан начин на доставка.Обикновено това отнема 30 работни дни за пристигането на въздушна поща.

4. Понякога това щеше да е по-дълго поради лоши атмосферни условия, загуба на време за митническо оформяне.Така че, моля, търпеливо чакайте, докато не получите стоката си навреме.Ако не получи стоките в продължение на 40 дни, моля, свържете се с нас и тогава аз ще Ви помогна да го следите.

Правила за връщане

Само личност продукт ще бъде предложен обмена.

Дефектните стоки трябва да бъде върнат в рамките на 30 дни от датата на подаване на поръчката.

За обработката На възстановяване може да отнеме до 7 работни дни след като получим вашата стока.Купувачът носи отговорност за всички допълнителни такси за доставка.

Коментари

Удовлетвореността на клиентите е много важно за нас.Ако сте доволни от заказанными вас продукти ,моля, оставете 5 звезди и положителна оценка.Ако не сте доволни от стоки или услуги ,моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателно или неутрално

Мнения.Ние можем да работим заедно, за да реши всеки спор.

Лъжици монети
Материал Мед
Година 1840 година и по-ранни години
търговска марка Gyphongxin
Стил Античен Имитация
Регионална Функция Китай
Тема Хората
Техника Кастинг

Свързани продукти