#40261 GDCOCO 24 Colors a Set 3D Modeling Gel 8ml САМ Живопис Flower Gel Kit Soak off CANNI LED/UV Гел Комплект

7.31лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: гел-лак uv, Дазз, ноктите lemooc, Гел-Лак, 40 UV гел комплект, Канни-гел, 3d гел-лак за нокти, комплект diamond dotz kit, набор от gdcoco, лакокрасочный гел nl.

#40261 GDCOCO 24 Colors a Set 3D Modeling Gel 8ml САМ Живопис Flower Gel Kit Soak off CANNI LED/UV Гел Комплект

моля, обърнете внимание 1. Това производство може да работи с UV и led лампа,и тази връзка е определен за продажба (24 цвят:C01~C24) 2. Изображението на компютъра може да доведе до незначителна разлика,ако се има предвид разликата, моля, не за 3. дръжте далеч от деца 4. да се пази от слънчева светлина и топлина 5. съхранявайте плътно след употреба 6. прекратете използването, ако има чувствителност 7.It ' s е нормално явление, ако е с гел става по-дебел в случай на темпото

Предимства на 3D MOEDELLING GEL:

1.продуктите са екологично чисти и здрави материали, изработени от 2.се отнасят към UV/светодиодному замачиванию гел-лак за нокти.Той трябва да се лекува UV-лампа или led лампа 3.Лесно се абсорбира.Лесно се нанася като лак 4.се пази в продължение на дълго време като гел.Много лъскава повърхност

3D моделирующий гел е популярен цвят : NO.01 /NO.09/NO.10/NO.11/NO.21

Добри материали,не се страхувайте да сравните:

всички снимки по-долу идват от нашите клиенти!ние получихме много 5-звездни коментари!

Снимка на опаковката моделирующего гел: използвайте стъпки 3D моделирующего гел: Стъпка 1. Измийте си ръцете, почистване на ноктите и премахване на кожичките Стъпка 2. Нанесете тънък слой от база слой, вылечите 1-2 минути 36 W UV лампа Стъпка 3. Почистете слой 3D моделирующего гел, малко симулация стил, вылечите 2 минути.Стъпка 4. Повторете стъпка 3. Стъпка 5. избършете повърхността на нокътя, почистване на за перфектен блясък как се накисва гел за нокти 3D моделиране?Раздел 1: накиснете пусковую тампон памук с течността на превозвача.Стъпка 2: деформация на палеца.Стъпка 3: Изчакайте 2 ~ 5 мин. Стъпка 4: внимателно изтривайте файла.

За Доставка На Пратката

Въпрос: Как да следите информация за доставка?

A: моля, влезте в системата с вашия номер за проследяване на този уеб сайт:

Но обикновено отслеживающая информация ще бъде валиден в рамките на 5 работни дни, след като ние ще изпратим вашата поръчка.

За Поръчка И Плащане

Въпрос: дали Ще изпрати ми различни поръчки на една пратката?

А: ако правите различни поръчки в един и същи ден / в един и същ магазин и да ги изпращате по един и същ адрес, ние упакуем и ще ви ги изпратим по една парцела заедно.

Q: Как да изберете различни цветове в една поръчка, за да получа отстъпка?

А: ако искате да закупите повече от един продукт, моля добавете всичко в кошницата първо.Когато отидете на страницата поръчка, отстъпка продавача ще се изчислява автоматично.

Въпрос: защо да не одобри плащането ми?

А: плащането е проконтролирована платформа Алиэкспресс, моля свържете поддръжка ако имате някакъв проблем за плащане.Уеб-линк:

Въпрос: аз анулиране на поръчката, защо парите не се върнаха в сметката?

Отговор: парите се връщат по сметката в рамките на 7 дни, като цяло.Тъй като всички свързани с това плащания контролировались R4r.news, моля, свържете се с услугата и в тази връзка:

Индивидуално ДА
Обем 8 мл
Документ ИНФОРМАЦИОННИЯ ЛИСТ ЗА БЕЗОПАСНОСТ;SGS
Цвят 24 различни цветове комплект
Номер На Модела 40261
Тип Лакокрасочный Гел
търговска марка gdcoco
Съставка Смола
НЕТО ТЕГЛО 8 мл за бройка
Излеченный UV-лампа и led лампа
Брой 1
Тип Елемент Комплект цветен гел за 3D моделиране
Ползи за Професионален ноктите салон/лично ползване
Произход CN(произход)
Отмокнуть ДА

Свързани продукти