Ново електрическо одеало по-дебел печка на тялото е по-топла 50x60inch с топъл юрган термостат електрическо отопление одеяло отопление 110-120 в

60.31лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: бяло отопляем одеяло, електрически нагревател на масло, Електрическо одеяло 12V 9, Термично одеяло 12V, одеяло с топъл mi, кристма, топло за ръце, пеленание с капачка, Одеало За Легло, отопление одеяла домашни любимци.

Ново електрическо одеало по-дебел печка на тялото е по-топла 50x60inch с топъл юрган термостат електрическо отопление одеяло отопление 110-120 в >>>>подробности деталя

Характеристики: 1. Да се съхранява на топлина: за да успокои цялото тяло, това е луксозно около 60* 50-инчов сверхбольшое електрическо одеало е изработено от луксозна мека кърпа, която може да покрие цялото тяло и отпуснете всеки сантиметър болящих на мускулите.Леки страна-мека и гладка.Той има повече и по-гъсти нагревателни намотки, което прави отоплението е по-равномерно и непрекъснато, както и затопля вас в студено време.

2. 3 Персонализировали Бързи Функции Отопление: парно Одеало нагреет нагоре в малко секунди, докато тя не ще достигне температурата искате.С 3 ленти температури 42-37-32℃±5℃, Можете да се насладите на топла гипертермией свободно и бързо.

3. осигурете сигурност: чрез защитата от ETL перегревая, електрическо одеало е функция на времето: автоматично приурочивающ на 4 часа след завъртане напред силата.Система за отопление на тел PTC и НПМ има функция за защита от прегряване, така че можете да го използвате безопасно.Ефективно проникването на топлина и функция за изолация може да се осигури максимална мекота и комфорт.

4. машинно пране: с дълготрайни нагретая метательная машина за миене на колата и трайна във водата под 30°C. Благодарение на подвижни штепсельной вилката контролер, независимо от това колко пъти сте перейки в продължение на много години, електрическа възглавница за одеяла ще остане гигиеничной и мека.Точно изваждайте регулатор, можете да го използвате като нормален одеяло навсякъде.

5. Най-добрият подарък-дълъг кабел около 2.1 m / 82,68 инча позволява на уреда за отопление с електрически ток прозрачен работят гъвкаво в спалнята, живееща стая, офис и други места.Това е чудесен подарък за родители, баби и дядовци, любовници и приятели.Той може да работи като подаръци за рожден ден, Коледа,празници.

6. тъкани одеяла направена докосване на фланела, меки и удобни, кожи-содружественных и луксозни.

7. С 3 нива на регулиране на температурата, за да отговарят на различни температурни изисквания: 01 файл: 32°C/02 файл: 37°C/03 файл: 42°C.

8. Защита от прегряване и претоварване на виновните, безопасна и анти-теч

9. автоматично изключване на захранването в продължение на четири часа, пестенето на енергия и спестяване на енергия, защита на сигурността.

10. подходящ за различни сценарии: спални одеяла, електрически нагревателни шалове.

11. може да се разглобява и чисти, не е лесно да се деформира и могат да се мият в машина.

Технически характеристики:

Заглавие: Електрическо Одеало

Материал: фланела

Размер: около 50*60 инча

Напрежение: 110-120В

Опаковка:

Размер на кутията цвят: около 38*13*31 см / 14.96*5.12*12.20 инча

Нето тегло: около 1,56 кг

Материал Синтетично Влакно
Силата на 76-100 W
Продължителност На Запазване На Топлината 15 Часа И По-Висока
Приложение Две Места
Тип На Щепсела US
Ширина 50inch
Спецификация EI03549
Дължина 60inch
Произход TW (Origin)

Свързани продукти