OCC със сребърно покритие актуализация аудио кабел аудио техника VOOR ATH-MSR7b слушалки за ATH-SR9 ES750 ESW950 A2DC замени кабел

63.20лв.

-39%

105.33лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: слушалки akg q460, кабел ath msr7b, кабелен конектор a2dc, кабел amazon audio technica, аудио техника, слушалки audio-technica, кабел a2dc, msr7, стилус audio technica, a2dc.

OCC посеребренный кабел актуализации за ATH-SR9 ATH-ES750 ATH-ESW950

Приложими модели: за ATH-SR9 ATH-ES750 ATH-ESW950 и други слушалки.

Основата на продуктовата линия: 6N монокристаллическое мед серебрение (99.99999% монокристаллическое мед серебрение)

Технически характеристики на продукта: 4 ядро * 22 клони * 0,06 / външен диаметър 2,4 * 2

Продуктовата щепсел: позлатен щепсел, на процеса на леене под налягане, космическа алуминиева обвивка вилици

Дължина на продукта: 120 см

Характеристики:

1: тел приема 22 корен 0.06 монокристаллических медни посеребренных кабели, и целият тел 88, което осигурява пренос и дълготрайност на тел.

2: Всеки балистични тел кевлар добавен от 200D в проводник на ядрото, с якост на опън с повече от 50 kg, материал на тел ядро TPEE, и външен материал прозрачен штейновый внесен PVC.срок на експлоатация.

3: штекерная част от кабели е напълно отлита под налягане, което е различно от други пластмасови корпусни лепилни на монтажа.Якост на опън на лепилен монтаж на пластмасова обвивка е недостатъчна, и запоени съединения са лесно распаиваются.Корпусът е изработен обков от космическа алуминиева точност на автомобила, се окислява и матово, му е трудно да се почеше.

4: усукана двойка балансиран тел, а ляв и десен канали заземени поотделно за подобряване качеството на звука.Тел представлява пълен проводник от началото до края, а средната клонка не отсоединяется от заваряване, което още повече подобрява предаването на сигнала на тел без загуба.Така че той разполага с изключително високи характеристики за предаване на сигнала.

5: разделителна способност се подобрява, звукът става прозрачна и гладка, детайлите ясни и по-слоистыми; средната честота е влажна, човешки глас, магнитни; ниска честота на пълна и мощна.Оптимизираната структура на ядрото тел се използва за получаване на отлични характеристики на предаване на сигнала, което увеличава потенциала на слушалки.

Тип Елемент Кабели За Слушалки
Размер 4FT
търговска марка Тиандиренхе
Материал Монокристаллическая медни линия обновяване на 99.99999%
кабел за За ATH-SR9/ES750/ESW950
Номер На Модела 113А
Пакет ДА

Свързани продукти