Нови 3 " SS304 пузырьковые плоча Дистилляционная колона с 4 секции за дестилация .Стъклена колона

268.21лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: - инчов дистилляционная колона, медни дестилационни, балон плоча, стъклена отлив-кондензатор, медни шампанско плоча 51, колонная печка, Дистиллекс, колона за дестилация 2, къса дистилляционная инсталация, колпачковая колона.

N EW 3 инча (OD91mm ) SS304 пузырьковые плоча Дистилляционная колона с 4 секции за дестилация стъклена колона

1. Растеж.Нашата колона е 450 мм 2. Възможност за настройка на 5 плочи.В пълен комплект с възможност за инсталиране на плоча . 3. надеждни фланци, изработени чрез леене, а не като пробиване. 4. 4-за контакти връзката дава възможност за увеличаване на височината на колоната, без да се притеснявате от напрежение.Издържа на високи ъглови натоварване.

Комплекта включва в комплекта :

Боросиликатное стъкло, дължина 100мм ,OD 80mm , дебелина 4,5 mm - - - - - 4шт

Фланци SS304 tri технологична 3" OD91mm - - - - - 2 елемента

Пръти SS304 от орех - - - - - 4шт

Готварска печка мехур SS304 OD75mm - - - - 4 броя

Силиконов уплътнител за фланец - - - - 2 елемента

Силиконов уплътнител за шампанско плоча - - - - 3шт

Тегло 5,7 кг

Да , ние подкрепяме продажбите на едро и търсим партньори във всички страни

Да, ние подкрепяме продажбите на едро и търсим партньори във всички страни .

ДА, НИЕ ОБЕДИНЯВАМЕ ДОСТАВКА!Ако имате някакви въпроси за разходите за доставка, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща или R4r.news, преди да си купите продукт(а).

Да, ние можем да съгласува искането ако искате да направите обичай детайл свържете се с нас на съобщение или доставка на електронна поща R4r.news:

Ние винаги поставяме на продукт(и) в рамките на 5-7 работни дни(събота и празнични дни, не са включени) след получаване на плащането.На продукт(и) ще бъде изпратена на регистрация въздушна поща с отслеживающим номер.

Това отнема около 7-15 работни дни да изпрати на САЩ, Канада, Великобритания, Австралия и Япония 10-20 работни дни в други страни.4-6 седмици, за да изпратите Бразилия, Аржентина или други страни в други страни не е посочено друго.

Време за доставка може да зависи от митническата забавяне на празника,събития или други неясноти.Ние не може да гарантира време на пристигането си.

Уверете се, че сте съгласни с течение на времето за доставка, преди да купите.

Ако искате да изберете друго по-бързо израз, моля, свържете се с мен, преди да купите.КОМЕНТАРИ:

Ние се стремим към вашата положителна обратна връзка след получаване на вашето плащане.Ако по някаква причина вие не смятате, че сме спечелили

Положителна обратна връзка, моля, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща R4r.news, ние ще се свържем възможно най-бързо, за да реши всеки проблем.

Ние ще оставим положителен отзив за всички покупки и ще бъдем благодарни за това, че споделяте своите отличен опит с други R4r.news!ГАРАНЦИЯ:

Ние гарантираме, че всички описания на продукти са точни.В случай, че стоката е дефектна или сте получили грешен продукт, свържете се с нас по електронната поща R4r.news.Ние ще се радваме да реши всеки проблем колкото е възможно по-бързо.ВРЪЩАНЕ:

Възстановяване или замяна се приемат в повечето неизползвани стоки в рамките на 14 дни от датата на получаване, но клиентът трябва да заплати допълнителна цена за доставка.

Форма Равен
Тип Гледане Стъкло
Номер На Модела GC3inchSSBP
Техника Кастинг
Връзка Ръбчета
Материал неръждаема стомана

Свързани продукти