K20Pro Amoled Mi 9T Pro LCD за Redmi K20 Pro Lcd дисплей, сензорен екран дигитайзер, резервни части за Xiaomi9T MI9T Pro Redmi K20 Lcd

125.33лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: версия на xiaomi mi 9t pro, LCD дисплей mi 9t pro, mi9t, корица на книгата mi 9t, amoled екран xiaomi mi 9t, мобилен xaomi redmi, redmi xiaomi, дисплей mi9t, преди xiaomi mi a3, xiaomi mi9 t 128 GB.

Фабрика преки магазини ще искрено да ви служи, ако сте голям купувач, моля, свържете се с мен, вие ще имате по-големи отстъпки. 1.Ако имате някакви въпроси, моля използвайте полето за съобщение или мениджър на транзакции, за да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 48 часа. 2. Ако все още не можете да го използвате след получаване на тесто, моля, не се притеснявайте, моля, свържете се с нас веднага, вместо да предизвика спор, ние ще ви дадем задоволително решение. 3. след получаване на продукта, моля, не инсталирайте и не използвайте го преди тесто.Можете да се свържете към дънната платка за тестване, за да сте сигурни, че тя работи добре. 4. Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, можете да помогнете ни ги препоръча на своите приятели или добавете ни магазин в колекцията си.По този начин, можете да получите следните предимства: (1) Можете да получите допълнителни отстъпки. (2) следващия път, когато пазарувате, ще бъде лесно. (3) в бъдеще ще се появи напомняне за промоции на магазини. ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ: Q1: има ли на екрана функция за цифрово пръстови отпечатъци?Отговор: дисплей, който ние предлагаме за продажба, представлява AMOLED екран, поддържа функцията на пръстови отпечатъци, и на дисплея има отвор за пръстови отпечатъци.Ако сензор за пръстови отпечатъци може да се използва в старата част на дисплея, а след това тя може да се използва след инсталиране на нов дисплей.Q2: как да активирате функцията за пръстови отпечатъци на новия екран?Отговор: след инсталацията трябва да се премахне стария отпечатък от пръста си и отново да се въведе нов отпечатък от пръст.След въвеждане на нов пръстови отпечатъци използвайте парола, за да отключите го за първи път.Включете отново на екран, а след това използвайте си отпечатък от пръст, за да отключите.Функция на пръстови отпечатъци е активиран.Q3: защо функция на пръстови отпечатъци не може да се използва след инсталирането на екрана?Отговор: нашите екрани могат да се изпращат само след проверка на пръстови отпечатъци.Ако пръстов отпечатък не може да се използва, тогава има две ситуации: 1. сензор за пръстови отпечатъци е повреден или дупка за пръстови отпечатъци е инсталиран неправилно.Повреден кабел за свързване на дънната платка 1 или 2.Моля, опитайте се да замените тези подробности, а след това опитайте да използвате пръстови отпечатъци.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с отдела за поддръжка на клиенти на магазина.

Екран > 3"
Разделителна Способност На Дисплея 1080 x 2340
търговска марка coeknn
Материал Амолед
срок на доставка След 1-2 работни дни след плащането
Номер На Модела За Redmi K20/K20 Pro за Xiaomi 9t/ 9tpro
Вид На Допир Екран Капацитивен Екран
Съвместим Марка Xiaomi
Произход CN(произход)
Размер 6.39 inch
Тип LCD дисплей и сензорен екран дигитайзер
Модел 1 За Redmi K20 / K20 Pro
Документ НЯМА

Свързани продукти