Dark Spot Remover Pen Spot Point Гумите Mole Skin Tag Removal Tool Брадавица Татуировка Премахване На Акне, Лазерни Плазмена Дръжка Красота, Грижа За Лицето

6.49лв.

-39%

10.81лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: чист точков тампон, гумичка кафяви петна, аи9, перьевая плазма, плазмен нож, материал кръг, лазерна кожа, дръжка за лице, отпугивание Моловете, 2-годишно момче играчка.

Точков Гума За Грижа За Кожата Хлътва Дръжка Премахване На Бенки Тъмно Петно Отстраняване Pen Skin Wart Tattoo Removal Tool Laser Plasma Pen Beauty Care

Описание:

Не можете да се отървете от дразнещите неща на лицето си?Дръжте ушите си отворени ей там!Тази дръжка се използва електрическа обработка на Йона и управление на микрокомпютър с цел да се извлекат петна, бенки специалните училища, зерение, веснушку и ненужни татуировка в ефективното путе, няма болка, няма кървене, много безопасни.Можете да го използвате у дома, без да се обръща в болницата, много удобно, нали?

Характеристики:

1. Принимающ най-новата технология, безопасно, удобно и бързо да извадите веснушку и молци, без никакви странични ефект.

2. регулируема изходна мощност петна почистване 3 за различна обработка, която е надеждна, полезна и удобна.

3. Веднага порученный USB кабел, който е лек, за да разруши работи.

4. уникална електрическа технология на Йона го прави извличане на петна без да уврежда нормалната кожа, без кървене и по-малка болка.

5. по-ниското ниво на използвани на място и Веснушке, докато силно ниво използвана в бирках молци и кожата.

Как Да Използвате:

Премахване На Петна:

Включително местоположението на контактно петно леко се движи назад и напред, за да може ясно да откриете, че меланинът в електрическата акупунктура, след като Саул zoom Black отпадне.Ако валежите плитки петна, а които са по-малки, могат да се премахват еднократно.Ако площ повече и пигментацията е по-дълбоко, тогава тя трябва да бъде 2-3 пъти обработва.Фризьор трябва да се обърне внимание при използване на електрически лечение акупунктура, с изключение на поддържане на позата на клиенти, фризьор трябва да се поддържа баланс на ръцете по време на провеждане на електрически акупунктура, като се избягва причиняват изгаряния при обработката, сенки и влияние върху заздравяването на раните, да рубцовые явление.

Премахване На Точка На Мол:

Обърнете специално внимание на това, за да се различи степента на бенки, някои бенки растат на повърхностния слой на кожата, но корените им са чак до дълбока подкожната тъкан.При лечение вместо да с помощта на игла за един път надраскат повърхността на бенки, най-добре да използвате малки квадратчета.Ако петното се увеличава сравнително дълбоко, по-добре само за 2-3 дни до заздравяване на раните нанесете подхранващ крем с малки живи клетки, за да се избегне възпаление след обработка.В допълнение, това може да попречи на вдлъбната кожата мотики.При протирании хранително заледяване трябва да се обърне внимание на раната с воспалительной ситуация, той не може да унищожи.

Премахване На Гранулиране:

Електрически иглоукалывающий устата леко се свържете с грануляцией, производни на гранулиращи кореновите клетки към радиевой радиоигле подпали се бият до смърт, след около седмица грануляция може да падне от само себе си.Ако грануляция малка, може да използват лазерни радио еднократна игла, сжигающую хранителна среда за гранулиране.Ако грануляция голяма, тогава трябва да я посварявам много пъти, като се избягва заздравяване на раните.

Материал Пластмаса
търговска марка Беурха
Производствен процес Машината Е Направена
Размер as shown
място на произход на стоките Китай
Произход CN(произход)
Източник На Захранване електрически
Тип Игла За Премахване На Акне
Номер На Модела Писалка За Премахване На Тъмните Петна
Функция Почистете Лицето

Свързани продукти