C7779-60272 c7769-60143 GL/2 formatter за HP DJ 800 815 820 поправя грешката: 05:10 принтера

190.17лв.

-10%

211.30лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: източник на захранване hp designjet, hp500, код ивица, hp z6100, hp t1100, z6100, плосък плотер, устройство hp, л. с., корона на твърдия диск.

Благодаря, че посети магазина ми !

Пожелавам ви късмет пазаруване !

Ние ще ви предоставим най-доброто обслужване на клиенти

Добре дошли на нашия информация

C7779-60272 c7769-60143 GL/2 formatter за HP DJ 800 815 820 поправя грешката: 05:10

в пакета е включено :1бр

Плащане:

Ние можем да Aliexpess Western Union, Alipay Набирателни, Paypal.Плащането трябва да бъде в рамките на 5 дни.Ще бъде до началото на търга /покупки.

Доставка: ние изпращаме само по ваш подтвержденному адрес.Моля, уверете се, че вашият адрес за доставка, правото, преди да купите.Повечето поръчки се доставят в рамките на 7-10 работни дни, след потвърждение на плащането. "Безплатна доставка" стока ще бъде изпратена на препоръчана въздушна поща "Singapore Postt". доставката обикновено отнема 15-25 работни дни.Голяма част от стоките ще бъдат доставени в рамките на 15 работни дни, като ще има забавяне на нещо, което ние не можем да контролираме (например, лошо време).Ако това се случи, просто се свържете с отдел поддръжка на клиентите, ние ще ви помогнем да се провери и да реши всеки проблем.Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези разходи са отговорност на купувача.Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи, че тези допълнителни разходи ще бъдат до търговия / покупки.Условия на продажба: всички наши стоки са с гаранция от един месец.Моля, свържете се с нас, ако не сте доволни от покупката си.Клиентите носят отговорност за разходите за доставка на всички върнати стоки.Това може да отнеме до 10 работни дни, за да обработим вашето завръщане, след като получим вашия продукт.

За нас: фирмата професионална корона печат на 8 години!Ние сме честен продавач на R4r.news.Всички наши продукти идват от Китай с високо качество.Обратната връзка е важна за нас, моля, отделете време, за да оставите положителен коментар, ако сте доволни от нашия продукт и услуга.Ние гарантираме, за да направи същото за вас.Моля, свържете се с нас първо, преди да дава положителна оценка.Благодаря Ви за това, че са ни дали възможност да направим нещата правилно, с помощта на добра комуникация

Свържете се с нас, ако имате някакви проблеми, ние сме много доволни, ако можете да се свържете с нас.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне.Надявам се да има добро сътрудничество с вас в рамките на дълъг период от време.За търговец на едро, моля свържете се с нас за да получите отстъпка от цената на bi.

Произход CN(произход)
търговска марка Каодурен

Свързани продукти