Офис Секретни Ключалки, Панти Заключване С Ключ За Сигурност Фитнес Зала Механичен Парола Система За Заключване На Вратите Ключ Кутия За Съхранение На Организатор, Голям Метален Сребро Размер

42.02лв.

-45%

77.81лв.

Нов продукт

1 Артикула

Етикети: кабелна халка за ключове, пръстен слушалки, момичето с ключа от окачени стена на замъка, заключване с коробчатым ключ, катинар син ключ, ключодържател за слушалки, сигурна заначка, окачени заключване метален ключ, катинар голям, ключодържател за слушалки.

Име на продукта: метални механични брави парола, кутии за съхранение на ключове размер: 180*66*34 мм използване: къща, офис, фитнес зала, фабрика, строителна площадка и др Роля: за съхранение на ключове и управление на употреба: 1, запази всичките си резервни ключове в безопасност и сигурност на тези хранилището на ключове 2,Можете спокойно да оставите ключовете за деца,за да влезе след училище 3,за по-възрастен член на семейството ви да посетите редовно,или просто за безопасно съхранение на ключове, в случай,ако ги загубите на вашите пътувания 4, позволява безопасно съхраняване на ключове от дома си или дори пари.Характеристика: 1,4-цифрена комбинация за заключване за сигурност. 2,включва достъп за избраните малцина. 3,съхранява до 3 ключове за дома,колата или монтираните на замъка 4,Лесен и удобен за тела с монтирани елементи 5,силно тяло от алуминиева сплав се запушват с чук и трион. 6,ръжда безплатно,подходящ за външна употреба 7,идеален за безопасно съхранение на ключове пакет: 1,1* ключ кутия за съхранение на секретно заключване за сигурност 2,1* инструкция внимание: 1,моля да инсталирате своя код, преди да използвате, тъй като устройството напуска завод с предварително зададена код: 0-0-0-0. 2, Моля, прочетете внимателно инструкциите за употреба, преди да управляват брава или се опита да създаде нова комбинация от цифри.Схема на етапите на инсталация:

------ Добре дошли в моя магазин, приятелю! ------ Ние сме ангажирани в производство и продажба на метизов и инструменти.Нашите продукти се отличават с високо качество и ниски цени.Добре дошли на покупка или продажба на едро.Ако имате някакви въпроси за продуктите и цени, моля, свържете се с нас, благодаря ви.За транспорт и доставка: 1. ние водим по целия свят (с изключение на специални причини).

2. за поръчки над 5 щатски долара, ние ще изберем висококачествени логистика, като R4r.news Standard Shipping, Epacket или China Post.

Ако ви е нужно, можете да си купите много продукти един път, които резервират, отколкото ние ще ви изпратим по-бърза логистика.

3. Обикновено ние ще изпратим извън вашата поръчка в рамките на 1-2 дни след плащане (с изключение на подгонянных и специални храни или празник).

--- За продукта: 1. Всички продукти, ние ги тестваме преди доставката, и упакуем под тях е достатъчна защита.

2. независимо от това, колко дълго ще го купите, ако имате някакви въпроси относно използването на продукта и други проблеми, можете да се свържете с нас и ние ще ви предоставим най-доброто качество на обслужване.За клиент за обмен на моментални съобщения: обикновено ние ще отговорим на вашето съобщение в рамките на един ден от понеделник до събота.

Ако не получите навременен отговор, тогава, може би, нашата страна е през нощта, или това е празник, моля, изчакайте известно време,

Тип Заключване Коробчатый Заключване
Номер На Модела MS07
Документ НЯМА
Произход CN(произход)
Размер 180*66*34mm
търговска марка иманго

Свързани продукти